ششمین جشنواره فجر صنایع‌‌دستی و هنرهای سنتی

به نمایش گذاشتن آخرین دستاوردهای صنایع‌دستی و هنرهای سنتی ایران، آشنایی با هنرمندان جوان و کشف استعدادهای نو در عرصه صنایع‌دستی و ایجاد فضایی برای مواجهه بی‌واسطه مخاطبان با آثار صنایع‌دستی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره به حساب می‌آید.

«نمایش و تجلیل از آثار کاربردی که در زندگی امروز جریان دارد» و «رویش دوباره سرو» (فرزندان ادامه‌دهنده راه پدر) در شهرها و روستاهای ملی صنایع‌دستی دو بخش ویژه‌ای هستند که به این دوره از جشنواره اختصاص یافته است.

آثار باید مبتنی بر شیوه‌های تولید دستی خلق شده باشد و مهم‌ترین شاخص انتخاب آثار وجود متمایز صنایع‌دستی از لحاظ طراحی، کیفیت اجرای اصالت، هویت و کاربرد خلاقانه است.

هر هنرمند مجاز به تحویل سه اثر از جدیدترین محصولات هنری خود است. البته آثار ارسالی نباید در جشنواره‌های فجر پیشین به نمایش در آمده باشد، ضمن این که آثار ارسالی باید دارای شناسنامه (نام اثر، تکنیک، مواد اولیه استفاده شده و نام سازنده اثر) باشند.

متقاضیان می‌توانند تصاویر آثار خود را به همراه اطلاعات اثر شامل نام اثر، تکنیک، نام سازنده اثر، شهر و شماره ثابت و همراه و نشانی دقیق پستی، تا تاریخ 8 بهمن 1400 به آدرس اینترنتی جشنواره Fajr.handicrafts@gmail.com ارسال کنند.

انتخاب آثار در دو مرحله انجام می‌شود که در مرحله اول تصاویر بررسی شده و در مرحله دوم اصل آثار به انتخاب داوران، به نمایشگاه راه خواهد یافت. پذیرفته شدگان آثار در مرحله اول به معنای راه‌یابی به نمایشگاه نیست و آثار نهایی در مرحله دوم توسط هیئت داوران انتخاب خواهند شد و به بخش نمایش راه می‌یابند.

متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 02161063419، 02161063421 و 02161063717 تماس بگیرند و یا به دبیرخانه جشنواره واقع در ساختمان مرکزی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به آدرس تهران، خیابان آزادی تقاطع بزرگراه یادگار امام (ره)، مراجعه کنند.