هنر پیشینیان و نیاکان، اکنون مسیر قدرتمند خود را طی می کند

57
0

سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی (سنتی) پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، گفت: در این جشنواره از آثار و هنر پیشینیان، نیاکان و پدران الهام گرفته شده و این آثار بازآفرینی شده اند و اکنون مسیر قدرتمند خود را طی می کنند.

به گزارش ستاد خبری هفتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7)، طیبه عزت اللهی نژاد؛ سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی (سنتی) پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در حاشیه بازدید از جشنواره، گفت: صنایع دستی هنر تمام نمای همه دوره های ایران است که از دیرباز تداوم داشته و امروز از نگارگری گرفته تا گلیم و فرش بخشی از فرهنگ ایران را به نمایش گذاشته است.

وی اظهار کرد: برخی از کارهایی که در هفتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی به نمایش گذاشته شده، به غایت قوی است و می توانیم مهارت و توانایی هنرمندان را در لابه لای نقوش صنایع دستی ببینیم.

عزت اللهی نژاد در ادامه به هنر پیشینیان اشاره کرد و افزود: در این جشنواره از آثار و هنر نیاکان و پدران الهام گرفته شده و این هنر بازآفرینی شده و اکنون مسیر قدرتمند خود را طی می کند.

سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی (سنتی) پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در پایان سخنانش گفت: امیدوارم هفتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فج، بستری برای پویایی و مشارکت فرهنگ باشد تا آثار به نمایش گذاشته شده، خود را بیشتر به جهانیان نشان دهند.

هفتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7) از 26 بهمن تا 4 اسفند 1401 (15 تا 23 فوریه 2023 میلادی) در موزه ملی ایران در حال برگزاری است.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت

آخرین اخبار

دوره نهم 0

فراخوان نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی منتشر شد

دبیرخانه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی (سرو سیمین) با انتشار فراخوان این دوره از جشنواره، از هنرمندان داخلی و ...