استاد حسن فیضی راد گفت: آثاری که در جشنواره ارائه شده، عالی و بینظیر است، زیرا هر کسی با هنر ویژهای که دارد در جشنواره شرکت کرده تا آثارش را در معرض دید علاقهمندان قرار دهد. این هنرهای ارزشمند یک روزه به سرانجام نرسیده، بلکه یک عمر پشت این هنرهاست.
به گزارش ستاد خبری هفتمین جشنواره صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7)، استاد حسن فیضی راد؛ هنرمند پیشکسوت در زمینه صحافی، رئیس افتخاری سومین روز جشنواره، ضمن کاشت سومین نهال سرو این رویداد فرهنگی از بخشهای مختلف آن بازدید کرد.
وی در حاشیه این بازدید بیان کرد: 20 سال در آستان قدس رضوی به کار صحافی کتاب مشغول بودم و چند سالی نیز در کاخ گلستان به فعالیت در این حوزه پرداختهام. همچنین در کنار یکی از پیران صحافی به نام حاج آقا رفوگران در آستان قدس رضوی به کار صحافی کتاب مشغول بودم.
این هنرمندِ صحاف ادامه داد: صحافی سنتی را از پدرم علی فیضی راد آموختم و نزد استاد آلمانی فردریش لان کامرر نیز تلمذ کردم و صحافی فرنگی را توسط این استاد آلمانی فراگرفتم. فردریش در برلین به دنیا آمده و کارگاه بزرگی داشت و به صحافی کتاب میپرداخت.
استاد فیضی راد همچنین گفت: مرمت قدیم شامل صحافی نسخههای خطی و اسناد و پوست است و صحافیها بیشتر روی کاغذ انجام میشود.
رئیس افتخاری سومین روز از هفتمین جشنواره سرو سیمین در پایان بیان کرد: آثاری که در جشنواره ارائه شده، عالی و بینظیر است، زیرا هر کسی با هنر ویژه ای که دارد در جشنواره شرکت کرده تا آثارش را در معرض دید علاقهمندان قرار دهد. این هنرهای ارزشمند یک روزه به سرانجام نرسیده، بلکه یک عمر پشت این هنرهاست.
هفتمین جشنواره بینالمللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7) از 26 بهمن تا 4 اسفند 1401 (15 تا 23 فوریه 2023) در موزه ملی ایران در حال برگزاری است.