مدیر «کلبه آقامیر» بیان کرد: اقلیم ایران، پراکندگی جغرافیایی بومگردی بسیاری دارد و پیشههای پدری در کسبوکارهای خانوادگی میتواند به پویایی اقتصاد و کسبوکار بیانجامد.
به گزارش ستاد خبری هفتمین جشنواره بینالمللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7)، «ارائه تجربیات موفق بومگردی در عرصه صنایع دستی» عنوان کارگاه آموزشی ملی بود که جمعه 28 بهمن 1401 در سومین روز از جشنواره با همکاری انجمن اقامتگاههای بومگردی برگزار شد.
امیر میری؛ مدیر «کلبه آقامیر» در این کارگاه گفت: بومگردی بهعنوان یک پدیده اجتماعی در پهنه ایران پابرجاست و کلبه آقامیر از نظر خلاقیت، ایدهپردازی و کارآفرینی موفق عمل کرده است.
وی افزود: انسان ایرانی با پیشینه 200 هزارساله نشان میدهد که خداباور بوده و واژههایی مثل کار و کارآفرین برایش مقدس است. در تفکر بشریت، کار کردن ارزشمند و فعالیت مثبتی ارزیابی میشود و مسیری است که انسان را به ثروت میرساند.
میری همچنین بیان کرد: اقلیم ایران، پراکندگی جغرافیایی بومگردی بسیاری دارد و پیشههای پدری در کسبوکارهای خانوادگی میتواند به پویایی اقتصاد و کسبوکار بیانجامد. گردشگری میتواند به حفظ تنوع زیستی کمک کند. جوامع روستایی و عشایر بهطور مستقیم با تنوع زیستی در ارتباط هستند.
هفتمین جشنواره بینالمللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7) از 26 بهمن تا 4 اسفند 1401 (15 تا 23 فوریه 2023) در موزه ملی ایران در حال برگزاری است.