فاطمه سیدی؛ هنرمند رشته دوختهای سنتی گفت: این جشنواره به استادکاران در زمینههای مختلف انگیزه میدهد که کاری را فاخرتر از سال قبل انجام دهند. مردم وقتی این آثار را از نزدیک میبینند به پیشینه تاریخی ما افتخار میکنند.
به گزارش ستاد خبری هفتمین جشنواره صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین7)، فاطمه سیدی؛ هنرمند و مدرس دانشگاههای شریعتی، علم و فرهنگ و دانشگاه آزاد در رشته دوختهای سنتی، رئیس افتخاری پنجمین روز جشنواره بود که با حضور در موزه ملی ایران، از بخشهای مختلف جشنواره بازدید و پنجمین نهال سرو را به یادگار کاشت. وی همچنین با حضور در کنار میز ویژه هنر پتهدوزی، به ارائه و آموزش هنر خود به علاقهمندان پرداخت.
رئیس افتخاری پنجمین روز از جشنواره، بیان کرد: مثل دیگر بچههای جنوب از حدود 5 سالگی سوزن و نخ بهدست گرفتم و هفت ساله بودم که یک بُتهجقه را پتهدوزی کردم. در دوران دبیرستان رتبه کشوری را دریافت و وارد آموزش و پرورش شدم. در واقع هم دانشآموز و هم معلم بودم و تاکنون این فعالیت را ادامه دادهام.
وی در ادامه با بیان اینکه هنر تجربه میخواهد، گفت: استاد بیاثر و بیاخلاق مثل درخت بیثمر است. این جشنواره به استادکاران در زمینههای مختلف انگیزه میدهد که کاری را فاخرتر از سال قبل انجام دهند. مردم وقتی این آثار را از نزدیک میبینند به پیشینه تاریخی ما افتخار میکنند.
فاطمه سیدی افزود: هنرهای سنتی ما اصالت دارند و حتی نسل جوان ما نسبت به این هنرها و تاریخ ما حس زیبایی دارند چون در این آثار، اصالت و ریشه خود را پیدا میکنند.
این مدرس دانشگاه اظهار کرد: جشنواره فجر کمک میکند تا تاریخ و فرهنگ خود را حفظ کنیم و استادان هنرهای مختلف هنرشان را از گوشهای دنج به عرصه بیاورند.
هفتمین جشنواره بینالمللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7) از 26 بهمن تا 4 اسفند 1401 (15 تا 23 فوریه 2023) در موزه ملی ایران در حال برگزاری است.