اهمیت ایجاد بازار جهانی صنایع دستی

57
0

غلامعلی حداد عادل گفت: در این دوره حساس اقتصادی و با وجود تحریم‌های متعدد علیه کشور، نیازمند منابع ارزی جدید هستیم و ایجاد بازار جهانی صنایع دستی، در راستای ارزآوری بسیار مفید خواهد بود.

به گزارش ستاد خبری هفتمین جشنواره بین‌المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7)، غلامعلی حدادعادل؛ رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در حاشیه بازدید از جشنواره، گفت: جشنواره صنایع دستی، آئینه هویت و فرهنگ ایرانیان بوده و وجود صنایع دستی امروزی نشانه استمرار این هویت است.

وی افزود: روحیه زیبایی‌شناسی و زیباسازی هنرمندان ایرانی، صنایع دستی ایران را در جهان متجلی کرده است.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی‌ بیان کرد: امیدوارم برگزاری این جشنواره باعث دلگرمی بیشتری برای هنرمندان و همچنین رشد کیفی و کمی هنر صنایع دستی در داخل کشور و معرفی بهتر آن در جوامع جهانی شود.

وی ادامه داد: در این دوره حساس اقتصادی و با وجود تحریم‌های متعدد علیه کشور، نیازمند منابع ارزی جدید هستیم و ایجاد بازار جهانی صنایع دستی، در راستای ارزآوری بسیار مفید خواهد بود.

حداد عادل در پایان گفت: باید کمک کنیم تا صنایع دستی از حالت تک بُعدی و صرفا موزه‌ای، خارج و وارد سبد هزینه زندگی خانوار شود.

هفتمین جشنواره بین‌المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7) از 26 بهمن تا 4 اسفند 1401 (15 تا 23 فوریه 2023) در موزه ملی ایران در حال برگزاری است.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت

آخرین اخبار

دوره نهم 0

فراخوان نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی منتشر شد

دبیرخانه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی (سرو سیمین) با انتشار فراخوان این دوره از جشنواره، از هنرمندان داخلی و ...