ترتیب براساس:
|
سعد القدومي
صنايع دستي به عنوان نمادي ماندگار از نبوغ انسان است که بافت پرنقش و نگار خود را در تاريخچه زمان ميبافد، ويژگي هاي مثبت خود را تقويت ميکند و آسيب پذيري هاي خود را در مکان ها و دوره هاي مختلف اصلاح مي کند. صنايع دستي مظهر ايده آل تارهاي فرهنگي بنيادي است که هويت ملت ها و مناطق را به هم پيوند ميدهد. در نتيجه، شناسايي و حفظ اين گنجينه فرهنگي در هر نمود و دوره اي، نه تنها سودمند است، بلکه ضروري است.
هشتمين جشنواره بينالمللي صنايع دستي و هنرهاي سنتي فجر در ايران، گواهي بر تعهد ما به اين امر است. اين رويداد با دقت طراحي شده است تا رشد کمي و تکامل کيفي صنايع دستي ايران را پايه ريزي کند. آثار هنري به نمايش درآمده با ميراث هنري خاورميانه همخواني دارد و همزيستي فرهنگي را تقويت مي کند که از مرزها فراتر مي رود و به عنوان پل ارتباطي عمل مي کند.
همزمان، خوشحالم که به همين مناسبت "جشن شصتمين سالگرد" شوراي جهاني صنايع دستي (بين المللي) و بيستمين مجمع عمومي در سال 2024 را با موضوع "صنايع دستي، خلاقيت و مهرورزي" اعلام کنم. اين رويداد جهاني، شش دهه ترويج و حفظ سنتهاي صنايع دستي در سرتاسر جهان را جشن مي گيرد. جشن شصتمين سالگرد شوراي جهاني صنايع دستي (بين المللي)، باعث تأمل در مورد دستاوردهاي ما مي شود و آينده صنايع دستي را به تصوير ميکشد، در حالي که مجمع عمومي، هنرمندان، علاقهمندان، انديشمندان و متخصصان اين صنعت را به هم پيوند ميدهد و تبادل فرهنگي و توسعه پايدار را تقويت ميکند.
من به همه شرکت کنندگان، هنرمندان و حاميان خوش آمد مي گويم و از شما دعوت مي کنم در اين جشن خلاقيت، سنت و ميراث ماندگار صنايع دستي به ما بپيونديد. بياييد با هم، روايتي را ببافيم که در طول اعصار طنين انداز ميشود، و موزاييک فرهنگي که ما را به عنوان يک جامعه جهاني تعريف ميکند، حفظ و غني ميکند.
با احترام
سعد القدومي
رئيس شوراي جهاني صنايع دستي (بين المللي)، 2022-2024
|
|
اوشا کریشنا
از ایمیل و اطلاع رسانی شما درخصوص جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر که ماه آینده در تهران برگزار می شود، تشکر میکنم.
با توجه به سفر گستردهای که در روزهای ریاست ام بر شورای جهانی صنایع دستی بین المللی و پس از آن به ایران داشتم، از اهمیتی که به صنایع دستی در سراسر ایران داده شده و مشارکت مشتاقانه مردم تمام مناطق ایران در صنایع دستی از طریق نسل ها، ذهنیت خوبی دارم.
جشنوارههای هنری مانند این، نه تنها در زنده نگه داشتن این سنت، بلکه در سوق دادن خلاقیت به سطوح بالاتر، قدمی فراتر میگذارند. علاوه بر این، جشنواره هنرمندان داخل و خارج از کشور را به هم متصل میکند تا مشارکتهای بین فرهنگی سودمند دوجانبه را ایجاد کنند که به تنوع یافتن و پیدا کردن کاربردها و بازارهای جدید در عرصه بینالمللی در حال گسترش کمک میکند.
من صمیمانه به برگزارکنندگان این جشنواره به دلیل تعهد پایدارشان به آرمان صنایع دستی تبریک می گویم و برای جشنواره آرزوی موفقیت بزرگ دارم.
بهترین ها را برایتان آرزومندم
|
|
منجاری نیرولا
با آرزوی موفقیت برای شما در هشتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر که بهمن 1402 در تهران برگزار می شود.
جشنواره ای که قدرت خلاقیت استادکاران را جشن می گیرد که از نظر طراحی، کیفیت هنری و قابلیت عرضه در بازار عالی است.
منجاری نیرولا
مشاور و عضو افتخاری شورای جهانی صنایع دستی- منطقه آسیا اقیانوسیه
|
|
جود ون در مرو ام
به تمام هنرمندان ایرانی که آثار فوق العاده خود را در جشنواره به نمایش میگذارند:
برای همه شما آرزوی موفقیت دارم
اطمینان دارم که آینده همه ما را گرد هم خواهد آورد
جود ون در مرو ام
معاون زیر منطقه اقیانوسیه جنوبی- منطقه آسیا اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی
|
|
عزیز مرتضایف
پيام رئيس منطقه آسیا اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی
هنرمندان و شرکت کنندگان ارجمند
در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی، مهارت و خلاقیت به روایت های فرهنگی جان می بخشد، و بافت پر نقش و نگاری را میبافد که فراتر از مرز و زمان می رود. هشتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر، صرفاً یک رویداد نیست، بلکه همگرایی پر جنب و جوش استعدادهای متنوع، سمفونی رنگها، جنس و تکنیکهایی است که برای بیان داستان تجربیات مشترک بشری هماهنگ میشوند.
این جشنواره بستری برای هنرمندان است تا مهارت، اشتیاق و تعهد خود را به حفظ و تحول هنرهای سنتی به نمایش بگذارند. هنر شما ماهیت تداوم فرهنگی را تجسم می بخشد، به عنوان پلی بین گذشته و آینده عمل می کند و گواهی بر تاب آوری سنت و قدرت تحول آفرین بیان هنری است.
من اطمینان دارم که این جشنواره به عنوان جشن تاب آوری و سازگاری عمل خواهد کرد. در مواجهه با چالشهای جهانی، جامعه هنری تعهد تزلزل ناپذیر خود را برای ادامه خلق آثار و نیز الهام و تسلی یافتن با ایجاد صنایع دستی نشان داده است. توانایی شما برای عبور از این چالش ها و به نمایش گذاشتن هنرتان قابل ستایش است و به عنوان چراغ امید برای جهانی گسترده تر عمل می کند.
اینجانب هر شرکت کننده ای را تشویق می کنم که خود را در تنوع بیان های هنری غوطه ور کند، قلب و ذهن خود را به روی دیدگاه های جدید باز کند و ارتباطاتی ایجاد کند که از مرزهای فرهنگی و زبانی فراتر رود. بگذارید این جشنواره شتاب دهنده ی همکاری، درک و قدردانی متقابل باشد.
در خاتمه از برگزارکنندگان هشتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر نهایت تشکر و قدردانی را دارم. باشد که پیوندهای ایجاد شده در اینجا پایدار بماند و میراثی را ایجاد کند که از زمان فراتر رود و در قلب نسل های آینده طنین انداز شود.
تجربه ای غنی و شاد را در جشنواره برایتان آرزومندم.
با احترام
عزیز مرتضایف
|
|
دکتر سیتی چای سمنچات
پیام معاون منطقه آسیا اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی
هشتمین جشنواره بینالمللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر 2024 را به میزبان این جشنواره تبریک میگویم. صنایع دستی ایران به خاطر مهارت زیاد، طرحهای فاخر و ارزش تاریخی آنها شهرت دارد. ما دولت ایران را تحسین می کنیم که از هنرمندان خود و اعضای منطقه آسیا اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی در پروژه های بین المللی صنایع دستی حمایت می کند.
شورای جهانی صنایع دستی- منطقه آسیا اقیانوسیه، با خشنودی با ایران همکاری خواهد کرد تا از طریق ارتقای استانداردهای خود، صنعت صنایع دستی را درجهت انطباق با روندهای محلی و جهانی بدون قربانی کردن تداوم سنت، تقویت کند. علاوه بر این، برآوردن نیازها و خواسته های هنرمندان، که اولویت ماموریت شورای جهانی صنایع دستی- منطقه آسیا اقیانوسیه است، باید توسط همه اعضا حمایت شود.
بهترین ها را برای شما آرزومندم
با احترام
دکتر سیتی چای سمنچات
|